Tthirrjet aktive për përkrahje financiare dhe jofinanciare

 

Risitë

ФИТР објави нови јавни повици
ФИТР објави нови јавни повици
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Најнови вести за бизнис опкружување
Најнови вести за бизнис опкружување
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Објавена КИП програма
Објавена КИП програма
Објавен повикот за IPA cross border
Објавен повикот за IPA cross border
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
previous arrow
next arrow

Events in Shtator 2023

E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel
28 Gusht, 2023 29 Gusht, 2023 30 Gusht, 2023 31 Gusht, 2023 1 Shtator, 2023 2 Shtator, 2023 3 Shtator, 2023
4 Shtator, 2023 5 Shtator, 2023 6 Shtator, 2023 7 Shtator, 2023 8 Shtator, 2023 9 Shtator, 2023 10 Shtator, 2023
11 Shtator, 2023 12 Shtator, 2023 13 Shtator, 2023 14 Shtator, 2023 15 Shtator, 2023 16 Shtator, 2023 17 Shtator, 2023
18 Shtator, 2023 19 Shtator, 2023 20 Shtator, 2023 21 Shtator, 2023 22 Shtator, 2023 23 Shtator, 2023 24 Shtator, 2023
25 Shtator, 2023 26 Shtator, 2023 27 Shtator, 2023 28 Shtator, 2023 29 Shtator, 2023 30 Shtator, 2023 1 Tetor, 2023

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија