Projektet

Icon
USAID REG Macedonia Two-pager August 2017
Icon
One pager Microfinance Inclusion and Innovation Project.doc
Icon
One pager MIA
Icon
One pager Factoring project 2017
Icon
One pager BEP 2017
Icon
Economic Growth - Sector Brief February 2018 Final V1
Icon
DREM Project one pager ENG 30.01.2018
Icon
One pager Agriculture DCA 2016
Icon
One pager PBBR 2016
  Icon
  Launch of INV Round 4 and TA Round 20

   Risitë

   ФИТР објави нови јавни повици
   ФИТР објави нови јавни повици
   Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
   Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
   Најнови вести за бизнис опкружување
   Најнови вести за бизнис опкружување
   Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
   Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
   Објавена КИП програма
   Објавена КИП програма
   Објавен повикот за IPA cross border
   Објавен повикот за IPA cross border
   Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
   Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
   previous arrow
   next arrow

   Events in Gusht 2022

   E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel
   1 Gusht, 2022 2 Gusht, 2022 3 Gusht, 2022 4 Gusht, 2022 5 Gusht, 2022 6 Gusht, 2022 7 Gusht, 2022
   8 Gusht, 2022 9 Gusht, 2022 10 Gusht, 2022 11 Gusht, 2022 12 Gusht, 2022 13 Gusht, 2022 14 Gusht, 2022
   15 Gusht, 2022 16 Gusht, 2022 17 Gusht, 2022 18 Gusht, 2022 19 Gusht, 2022 20 Gusht, 2022 21 Gusht, 2022
   22 Gusht, 2022 23 Gusht, 2022 24 Gusht, 2022 25 Gusht, 2022 26 Gusht, 2022 27 Gusht, 2022 28 Gusht, 2022
   29 Gusht, 2022 30 Gusht, 2022 31 Gusht, 2022 1 Shtator, 2022 2 Shtator, 2022 3 Shtator, 2022 4 Shtator, 2022

   Конкурентност.мк

   Поддржано од

   Битни Страници

   • Поддршка
   • Услуги
   • Контактирајте не

   Контактирајте не

   industry@economy.gov.mk

   Јуриј Гагарин 15
   1000 Скопје Р. Македонија