Risitë

ФИТР објави нови јавни повици
ФИТР објави нови јавни повици
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Најнови вести за бизнис опкружување
Најнови вести за бизнис опкружување
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Објавена КИП програма
Објавена КИП програма
Објавен повикот за IPA cross border
Објавен повикот за IPA cross border
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
previous arrow
next arrow

Events in Nëntor 2023

E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel
30 Tetor, 2023 31 Tetor, 2023 1 Nëntor, 2023 2 Nëntor, 2023 3 Nëntor, 2023 4 Nëntor, 2023 5 Nëntor, 2023
6 Nëntor, 2023 7 Nëntor, 2023 8 Nëntor, 2023 9 Nëntor, 2023 10 Nëntor, 2023 11 Nëntor, 2023 12 Nëntor, 2023
13 Nëntor, 2023 14 Nëntor, 2023 15 Nëntor, 2023 16 Nëntor, 2023 17 Nëntor, 2023 18 Nëntor, 2023 19 Nëntor, 2023
20 Nëntor, 2023 21 Nëntor, 2023 22 Nëntor, 2023 23 Nëntor, 2023 24 Nëntor, 2023 25 Nëntor, 2023 26 Nëntor, 2023
27 Nëntor, 2023 28 Nëntor, 2023 29 Nëntor, 2023 30 Nëntor, 2023 1 Dhjetor, 2023 2 Dhjetor, 2023 3 Dhjetor, 2023

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија