Përkrahja financiare dhe informatat

Министерство за економија
Фонд за иновации и технолошки развој
Агенција за вработување на РМ
Агенција за поддршка на претприемништвото на РМ
Агенција за промоција и поддршка на туризмот на РМ
Western Balkans Investment Framework
EBRD – SME Competitiveness Support Programme
Regional Cooperation Council
Каталог на бизнис поддршка и услуги во Република Македонија - Swisscontact

Risitë

ФИТР објави нови јавни повици
ФИТР објави нови јавни повици
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Најнови вести за бизнис опкружување
Најнови вести за бизнис опкружување
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Објавена КИП програма
Објавена КИП програма
Објавен повикот за IPA cross border
Објавен повикот за IPA cross border
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
previous arrow
next arrow

Events in Shkurt 2024

E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel
29 Janar, 2024 30 Janar, 2024 31 Janar, 2024 1 Shkurt, 2024 2 Shkurt, 2024 3 Shkurt, 2024 4 Shkurt, 2024
5 Shkurt, 2024 6 Shkurt, 2024 7 Shkurt, 2024 8 Shkurt, 2024 9 Shkurt, 2024 10 Shkurt, 2024 11 Shkurt, 2024
12 Shkurt, 2024 13 Shkurt, 2024 14 Shkurt, 2024 15 Shkurt, 2024 16 Shkurt, 2024 17 Shkurt, 2024 18 Shkurt, 2024
19 Shkurt, 2024 20 Shkurt, 2024 21 Shkurt, 2024 22 Shkurt, 2024 23 Shkurt, 2024 24 Shkurt, 2024 25 Shkurt, 2024
26 Shkurt, 2024 27 Shkurt, 2024 28 Shkurt, 2024 29 Shkurt, 2024 1 Mars, 2024 2 Mars, 2024 3 Mars, 2024

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија