Organizatat dhe institucionet relevante

Risitë

ФИТР објави нови јавни повици
ФИТР објави нови јавни повици
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Најнови вести за бизнис опкружување
Најнови вести за бизнис опкружување
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Објавена КИП програма
Објавена КИП програма
Објавен повикот за IPA cross border
Објавен повикот за IPA cross border
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
previous arrow
next arrow

Events in Gusht 2022

E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel
1 Gusht, 2022 2 Gusht, 2022 3 Gusht, 2022 4 Gusht, 2022 5 Gusht, 2022 6 Gusht, 2022 7 Gusht, 2022
8 Gusht, 2022 9 Gusht, 2022 10 Gusht, 2022 11 Gusht, 2022 12 Gusht, 2022 13 Gusht, 2022 14 Gusht, 2022
15 Gusht, 2022 16 Gusht, 2022 17 Gusht, 2022 18 Gusht, 2022 19 Gusht, 2022 20 Gusht, 2022 21 Gusht, 2022
22 Gusht, 2022 23 Gusht, 2022 24 Gusht, 2022 25 Gusht, 2022 26 Gusht, 2022 27 Gusht, 2022 28 Gusht, 2022
29 Gusht, 2022 30 Gusht, 2022 31 Gusht, 2022 1 Shtator, 2022 2 Shtator, 2022 3 Shtator, 2022 4 Shtator, 2022

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија