Risitë

ФИТР објави нови јавни повици
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Најнови вести за бизнис опкружување
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Објавена КИП програма
Објавен повикот за IPA cross border
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
previous arrow
next arrow
Slider
Janar 2021
E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel
Dhjetor 28, 2020 Dhjetor 29, 2020 Dhjetor 30, 2020 Dhjetor 31, 2020 Janar 1, 2021 Janar 2, 2021 Janar 3, 2021
Janar 4, 2021 Janar 5, 2021 Janar 6, 2021 Janar 7, 2021 Janar 8, 2021 Janar 9, 2021 Janar 10, 2021
Janar 11, 2021 Janar 12, 2021 Janar 13, 2021 Janar 14, 2021 Janar 15, 2021 Janar 16, 2021 Janar 17, 2021
Janar 18, 2021 Janar 19, 2021 Janar 20, 2021 Janar 21, 2021 Janar 22, 2021 Janar 23, 2021 Janar 24, 2021
Janar 25, 2021 Janar 26, 2021 Janar 27, 2021 Janar 28, 2021 Janar 29, 2021 Janar 30, 2021 Janar 31, 2021

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија