Dokumente dhe doracakë të dobishëm

   Risitë

   ФИТР објави нови јавни повици
   Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
   Најнови вести за бизнис опкружување
   Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
   Објавена КИП програма
   Објавен повикот за IPA cross border
   Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
   previous arrow
   next arrow
   Slider
   Qershor 2019
   E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel
   Maj 27, 2019 Maj 28, 2019 Maj 29, 2019 Maj 30, 2019 Maj 31, 2019 Qershor 1, 2019 Qershor 2, 2019
   Qershor 3, 2019 Qershor 4, 2019 Qershor 5, 2019 Qershor 6, 2019 Qershor 7, 2019 Qershor 8, 2019 Qershor 9, 2019
   Qershor 10, 2019 Qershor 11, 2019 Qershor 12, 2019 Qershor 13, 2019 Qershor 14, 2019 Qershor 15, 2019 Qershor 16, 2019
   Qershor 17, 2019 Qershor 18, 2019 Qershor 19, 2019 Qershor 20, 2019 Qershor 21, 2019 Qershor 22, 2019 Qershor 23, 2019
   Qershor 24, 2019 Qershor 25, 2019 Qershor 26, 2019 Qershor 27, 2019 Qershor 28, 2019 Qershor 29, 2019 Qershor 30, 2019

   Конкурентност.мк

   Поддржано од

   Битни Страници

   • Поддршка
   • Услуги
   • Контактирајте не

   Контактирајте не

   industry@economy.gov.mk

   Јуриј Гагарин 15
   1000 Скопје Р. Македонија