Dokumente, analiza dhe statistika

Risitë

ФИТР објави нови јавни повици
ФИТР објави нови јавни повици
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Најнови вести за бизнис опкружување
Најнови вести за бизнис опкружување
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Објавена КИП програма
Објавена КИП програма
Објавен повикот за IPA cross border
Објавен повикот за IPA cross border
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
previous arrow
next arrow

Events in Mars 2023

E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel
27 Shkurt, 2023 28 Shkurt, 2023 1 Mars, 2023 2 Mars, 2023 3 Mars, 2023 4 Mars, 2023 5 Mars, 2023
6 Mars, 2023 7 Mars, 2023 8 Mars, 2023 9 Mars, 2023 10 Mars, 2023 11 Mars, 2023 12 Mars, 2023
13 Mars, 2023 14 Mars, 2023 15 Mars, 2023 16 Mars, 2023 17 Mars, 2023 18 Mars, 2023 19 Mars, 2023
20 Mars, 2023 21 Mars, 2023 22 Mars, 2023 23 Mars, 2023 24 Mars, 2023 25 Mars, 2023 26 Mars, 2023
27 Mars, 2023 28 Mars, 2023 29 Mars, 2023 30 Mars, 2023 31 Mars, 2023 1 Prill, 2023 2 Prill, 2023

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија