Нова кредитна линија од ЕИБ преку МБПР за МСП

Потпишан договор меѓу Владата претставувана од Министерството за финансии, Македонската банка за поддршка на развојот (МБПР) и Европската инвестициска банка (ЕИБ) за користење на 100 милиони евра за мали и средни претпријатија. Фирмите веќе од октомври ќе можат со...

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија