Страната е поддржана од

Risitë

ФИТР објави нови јавни повици
ФИТР објави нови јавни повици
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Најнови вести за бизнис опкружување
Најнови вести за бизнис опкружување
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Објавена КИП програма
Објавена КИП програма
Објавен повикот за IPA cross border
Објавен повикот за IPA cross border
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
previous arrow
next arrow

Events in Maj 2022

E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel
25 Prill, 2022 26 Prill, 2022 27 Prill, 2022 28 Prill, 2022 29 Prill, 2022 30 Prill, 2022 1 Maj, 2022
2 Maj, 2022 3 Maj, 2022 4 Maj, 2022 5 Maj, 2022 6 Maj, 2022 7 Maj, 2022 8 Maj, 2022
9 Maj, 2022 10 Maj, 2022 11 Maj, 2022 12 Maj, 2022 13 Maj, 2022 14 Maj, 2022 15 Maj, 2022
16 Maj, 2022 17 Maj, 2022 18 Maj, 2022 19 Maj, 2022 20 Maj, 2022 21 Maj, 2022 22 Maj, 2022
23 Maj, 2022 24 Maj, 2022 25 Maj, 2022 26 Maj, 2022 27 Maj, 2022 28 Maj, 2022 29 Maj, 2022
30 Maj, 2022 31 Maj, 2022 1 Qershor, 2022 2 Qershor, 2022 3 Qershor, 2022 4 Qershor, 2022 5 Qershor, 2022

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија