Analiza

Risitë

ФИТР објави нови јавни повици
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Најнови вести за бизнис опкружување
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Објавена КИП програма
Објавен повикот за IPA cross border
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
previous arrow
next arrow
Slider
Maj 2021
E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel
Prill 26, 2021 Prill 27, 2021 Prill 28, 2021 Prill 29, 2021 Prill 30, 2021 Maj 1, 2021 Maj 2, 2021
Maj 3, 2021 Maj 4, 2021 Maj 5, 2021 Maj 6, 2021 Maj 7, 2021 Maj 8, 2021 Maj 9, 2021
Maj 10, 2021 Maj 11, 2021 Maj 12, 2021 Maj 13, 2021 Maj 14, 2021 Maj 15, 2021 Maj 16, 2021
Maj 17, 2021 Maj 18, 2021 Maj 19, 2021 Maj 20, 2021 Maj 21, 2021 Maj 22, 2021 Maj 23, 2021
Maj 24, 2021 Maj 25, 2021 Maj 26, 2021 Maj 27, 2021 Maj 28, 2021 Maj 29, 2021 Maj 30, 2021
Maj 31, 2021 Qershor 1, 2021 Qershor 2, 2021 Qershor 3, 2021 Qershor 4, 2021 Qershor 5, 2021 Qershor 6, 2021

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија