Analiza

Risitë

ФИТР објави нови јавни повици
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Најнови вести за бизнис опкружување
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Објавена КИП програма
Објавен повикот за IPA cross border
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
previous arrow
next arrow
Slider
Shtator 2019
E hënë E martë E mërkurë E enjte E premte E shtunë E diel
Gusht 26, 2019 Gusht 27, 2019 Gusht 28, 2019 Gusht 29, 2019 Gusht 30, 2019 Gusht 31, 2019 Shtator 1, 2019
Shtator 2, 2019 Shtator 3, 2019 Shtator 4, 2019 Shtator 5, 2019 Shtator 6, 2019 Shtator 7, 2019 Shtator 8, 2019
Shtator 9, 2019 Shtator 10, 2019 Shtator 11, 2019 Shtator 12, 2019 Shtator 13, 2019 Shtator 14, 2019 Shtator 15, 2019
Shtator 16, 2019 Shtator 17, 2019 Shtator 18, 2019 Shtator 19, 2019 Shtator 20, 2019 Shtator 21, 2019 Shtator 22, 2019
Shtator 23, 2019 Shtator 24, 2019 Shtator 25, 2019 Shtator 26, 2019 Shtator 27, 2019 Shtator 28, 2019 Shtator 29, 2019
Shtator 30, 2019 Tetor 1, 2019 Tetor 2, 2019 Tetor 3, 2019 Tetor 4, 2019 Tetor 5, 2019 Tetor 6, 2019

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија