Паметна специјализација

Icon
DRAFT S3 Qualitative Analysis May 21
Icon
S3 Quantitative Analysis Sep. 19
Icon
Implementing Smart Specialisation Strategies A Handbook
Icon
Рамка на процесот на изработка стратегија за паметна специјализација - статус Македонија
Icon
Guide to Research and Innovation Strategies for Smart Specialisations (RIS 3)
Icon
Supporting an Innovation Agenda for WB Tools and Methodologies

  Новости

  ФИТР објави нови јавни повици
  Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
  Најнови вести за бизнис опкружување
  Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
  Објавена КИП програма
  Објавен повикот за IPA cross border
  Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
  previous arrow
  next arrow
  Slider
  декември 2021
  понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
  ноември 29, 2021 ноември 30, 2021 декември 1, 2021 декември 2, 2021 декември 3, 2021 декември 4, 2021 декември 5, 2021
  декември 6, 2021 декември 7, 2021 декември 8, 2021 декември 9, 2021 декември 10, 2021 декември 11, 2021 декември 12, 2021
  декември 13, 2021 декември 14, 2021 декември 15, 2021 декември 16, 2021 декември 17, 2021 декември 18, 2021 декември 19, 2021
  декември 20, 2021 декември 21, 2021 декември 22, 2021 декември 23, 2021 декември 24, 2021 декември 25, 2021 декември 26, 2021
  декември 27, 2021 декември 28, 2021 декември 29, 2021 декември 30, 2021 декември 31, 2021 јануари 1, 2022 јануари 2, 2022

  Конкурентност.мк

  Поддржано од

  Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

  Контактирајте не

  industry@economy.gov.mk

  Јуриј Гагарин 15
  1000 Скопје Р. Македонија