Релевантни организации и институции

Новости

Драфт индустриската политика ставена на јавна расправа
Усвоен е Законот за финансиска поддршка на инвестиции
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider
јули 2018
понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
јуни 25, 2018 јуни 26, 2018 јуни 27, 2018 јуни 28, 2018 јуни 29, 2018 јуни 30, 2018 јули 1, 2018
јули 2, 2018 јули 3, 2018 јули 4, 2018 јули 5, 2018

Category: General9:00 pm: Завршен настан на Проектот за Ревизија на индустриската политика 2009-2020

9:00 pm: Завршен настан на Проектот за Ревизија на индустриската политика 2009-2020
јули 6, 2018 јули 7, 2018 јули 8, 2018
јули 9, 2018 јули 10, 2018 јули 11, 2018 јули 12, 2018 јули 13, 2018 јули 14, 2018 јули 15, 2018
јули 16, 2018 јули 17, 2018 јули 18, 2018 јули 19, 2018 јули 20, 2018 јули 21, 2018 јули 22, 2018
јули 23, 2018 јули 24, 2018 јули 25, 2018 јули 26, 2018 јули 27, 2018 јули 28, 2018 јули 29, 2018
јули 30, 2018 јули 31, 2018 август 1, 2018 август 2, 2018 август 3, 2018 август 4, 2018 август 5, 2018

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија