Корисни документи и прирачници

   Новости

   ФИТР објави нови јавни повици
   Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
   Најнови вести за бизнис опкружување
   Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
   Објавена КИП програма
   Објавен повикот за IPA cross border
   Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
   previous arrow
   next arrow
   Slider
   мај 2020
   понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
   април 27, 2020 април 28, 2020 април 29, 2020 април 30, 2020 мај 1, 2020 мај 2, 2020 мај 3, 2020
   мај 4, 2020 мај 5, 2020 мај 6, 2020 мај 7, 2020 мај 8, 2020 мај 9, 2020 мај 10, 2020
   мај 11, 2020 мај 12, 2020 мај 13, 2020 мај 14, 2020 мај 15, 2020 мај 16, 2020 мај 17, 2020
   мај 18, 2020 мај 19, 2020 мај 20, 2020 мај 21, 2020 мај 22, 2020 мај 23, 2020 мај 24, 2020
   мај 25, 2020 мај 26, 2020 мај 27, 2020 мај 28, 2020 мај 29, 2020 мај 30, 2020 мај 31, 2020

   Конкурентност.мк

   Поддржано од

   Битни Страници

   • Поддршка
   • Услуги
   • Контактирајте не

   Контактирајте не

   industry@economy.gov.mk

   Јуриј Гагарин 15
   1000 Скопје Р. Македонија