Корисни документи и прирачници

   Новости

   ФИТР објави нови јавни повици
   Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
   Најнови вести за бизнис опкружување
   Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
   Објавена КИП програма
   Објавен повикот за IPA cross border
   Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
   previous arrow
   next arrow
   Slider
   март 2020
   понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
   февруари 24, 2020 февруари 25, 2020 февруари 26, 2020 февруари 27, 2020 февруари 28, 2020 февруари 29, 2020 март 1, 2020
   март 2, 2020 март 3, 2020 март 4, 2020 март 5, 2020 март 6, 2020 март 7, 2020 март 8, 2020
   март 9, 2020 март 10, 2020 март 11, 2020 март 12, 2020 март 13, 2020 март 14, 2020 март 15, 2020
   март 16, 2020 март 17, 2020 март 18, 2020 март 19, 2020 март 20, 2020 март 21, 2020 март 22, 2020
   март 23, 2020 март 24, 2020 март 25, 2020 март 26, 2020 март 27, 2020 март 28, 2020 март 29, 2020
   март 30, 2020 март 31, 2020 април 1, 2020 април 2, 2020 април 3, 2020 април 4, 2020 април 5, 2020

   Конкурентност.мк

   Поддржано од

   Битни Страници

   • Поддршка
   • Услуги
   • Контактирајте не

   Контактирајте не

   industry@economy.gov.mk

   Јуриј Гагарин 15
   1000 Скопје Р. Македонија