Финансиска поддршка и информации

Министерство за економија
Фонд за иновации и технолошки развој
Агенција за вработување на РМ
Агенција за поддршка на претприемништвото на РМ
Агенција за промоција и поддршка на туризмот на РМ
Western Balkans Investment Framework
EBRD – SME Competitiveness Support Programme
Regional Cooperation Council
Каталог на бизнис поддршка и услуги во Република Македонија - Swisscontact

Новости

ФИТР објави нови јавни повици
ФИТР објави нови јавни повици
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Најнови вести за бизнис опкружување
Најнови вести за бизнис опкружување
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Објавена КИП програма
Објавена КИП програма
Објавен повикот за IPA cross border
Објавен повикот за IPA cross border
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
previous arrow
next arrow

Events in јуни 2022

понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
мај 30, 2022 мај 31, 2022 јуни 1, 2022 јуни 2, 2022 јуни 3, 2022 јуни 4, 2022 јуни 5, 2022
јуни 6, 2022 јуни 7, 2022 јуни 8, 2022 јуни 9, 2022 јуни 10, 2022 јуни 11, 2022 јуни 12, 2022
јуни 13, 2022 јуни 14, 2022 јуни 15, 2022 јуни 16, 2022 јуни 17, 2022 јуни 18, 2022 јуни 19, 2022
јуни 20, 2022 јуни 21, 2022 јуни 22, 2022 јуни 23, 2022 јуни 24, 2022 јуни 25, 2022 јуни 26, 2022
јуни 27, 2022 јуни 28, 2022 јуни 29, 2022 јуни 30, 2022 јули 1, 2022 јули 2, 2022 јули 3, 2022

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија