Strategies and Action Plans

  News

  ФИТР објави нови јавни повици
  Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
  Најнови вести за бизнис опкружување
  Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
  Објавена КИП програма
  Објавен повикот за IPA cross border
  Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
  previous arrow
  next arrow
  Slider
  December 2020
  Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
  November 30, 2020 December 1, 2020 December 2, 2020 December 3, 2020 December 4, 2020 December 5, 2020 December 6, 2020
  December 7, 2020 December 8, 2020 December 9, 2020 December 10, 2020 December 11, 2020 December 12, 2020 December 13, 2020
  December 14, 2020 December 15, 2020 December 16, 2020 December 17, 2020 December 18, 2020 December 19, 2020 December 20, 2020
  December 21, 2020 December 22, 2020 December 23, 2020 December 24, 2020 December 25, 2020 December 26, 2020 December 27, 2020
  December 28, 2020 December 29, 2020 December 30, 2020 December 31, 2020 January 1, 2021 January 2, 2021 January 3, 2021

  Конкурентност.мк

  Поддржано од

  Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

  Контактирајте не

  industry@economy.gov.mk

  Јуриј Гагарин 15
  1000 Скопје Р. Македонија