Financial support and information

Министерство за економија
Фонд за иновации и технолошки развој
Агенција за промоција и поддршка на туризмот на РМ
Western Balkans Investment Framework
Regional Cooperation Council
Каталог на бизнис поддршка и услуги во Република Македонија - Swisscontact

News

ЈАВЕН ПОВИК за поддршка за развивање, одржување и применување социјално прифатливи практики на деловните субјекти во Република Македонија за 2019 година
ЈАВЕН ПОВИК за поддршка и развој на кластерското здружување во Република Македонија за 2019 година
ЈАВЕН ПОВИК за поддршка за зголемување на конкурентноста на деловните субјекти од преработувачка индустрија
Објавена КИП програма
Објавен повикот за IPA cross border
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
previous arrow
next arrow
Slider
March 2019
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
February 25, 2019 February 26, 2019 February 27, 2019 February 28, 2019 March 1, 2019 March 2, 2019 March 3, 2019
March 4, 2019 March 5, 2019 March 6, 2019 March 7, 2019 March 8, 2019 March 9, 2019 March 10, 2019
March 11, 2019 March 12, 2019 March 13, 2019 March 14, 2019 March 15, 2019 March 16, 2019 March 17, 2019
March 18, 2019 March 19, 2019 March 20, 2019 March 21, 2019 March 22, 2019 March 23, 2019 March 24, 2019
March 25, 2019 March 26, 2019 March 27, 2019 March 28, 2019 March 29, 2019 March 30, 2019 March 31, 2019

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија