[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 14
  • File Size 2.59 MB
  • File Count 1
  • Create Date мај 6, 2018
  • Last Updated мај 6, 2018

Заштита на интелектуалната сопственост

Информации за активностите на Европската унија за промовирање и заштита на правата од интелектуална сопственост, како битен предуслов за зајакнување на улогата на иновациите во растот и развојот на МСП. Брошурата е преземена од Enterprise Europe Network - EEN преку Агенцијата за поддршка на претприемништвото на РМ – АППРМ.

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија