[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 21
  • File Size 1.49 MB
  • File Count 1
  • Create Date мај 6, 2018
  • Last Updated мај 6, 2018

Заштита на правата од индустриска сопственост (прирачник)

Прирачник за запознавање со основните видови на индустриската сопственост (патент, индустриски дизајн, трговска марка, географски назив) и постапките за нивно признавање и заштита. Прирачникот е издаден од страна на Европскиот информативен и иновативен центар во Македонија и преземен од Агенцијата за поддршка на претприемништвото на РМ – АППРМ.

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија