[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 2
  • File Size 3.12 MB
  • File Count 1
  • Create Date мај 6, 2018
  • Last Updated мај 6, 2018

World Bank Doing Business Report 2014

Овој извештај на Светска банка го мери напредокот на 189 земји од аспект на реформите на деловното опкружување со посебен фокус на малите и средни претпријатија. Анализите се класифицирани во 11 области (индикатори). Извештајот и рангирањата даваат можност за индивидуални и компаративни анализи наменети за креаторите на политиките, потенцијалните инвеститори и истражувачите.

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија