[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 8
  • File Size 225.02 KB
  • File Count 1
  • Create Date мај 6, 2018
  • Last Updated мај 6, 2018

МАЛИ, ЧИСТИ И КОНКУРЕНТНИ – Програма за помош при усогласување на законодавството за еколошка заштита за мали и средни претпријатија

Брошурата содржи информации за начинот и инструментите преку кои во Европската унија се олеснува административниот товар на процесот на усогласување на МСП со задолжителните еколошки стандарди. Брошурата е преземена од Enterprise Europe Network - EEN преку Агенцијата за поддршка на претприемништвото на РМ – АППРМ.

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија