[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 2
  • File Size 13.14 MB
  • File Count 1
  • Create Date мај 6, 2018
  • Last Updated мај 6, 2018

Innovation Union Scoreboard 2014

The Innovation Union Scoreboard 2014 е релевантен документ на Европската Комисија каде се дава сеопфатна анализа на иновациските перформанси и ефектите од кризата на земјите членки на ЕУ, повеќе европски земји – Исланд, Република Македонија, Норвешка, Србија, Швајцарија и Турција, како и споредба на глобално ниво. Иновативноста се следи според 8 дименизии и 25 индикатори.

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија