[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 64
  • File Size 191.15 KB
  • File Count 1
  • Create Date мај 6, 2018
  • Last Updated мај 6, 2018

Export Helpdesk - Помош при извоз во ЕУ

Во брошурата се дадени основни информации за веб порталот Export Helpdesk како клучен извор на информации за компаниите кои се заинтересирани да извезуваат на пазарот на ЕУ. Брошурата е преземена од Enterprise Europe Network - EEN преку Агенцијата за поддршка на претприемништвото на РМ – АППРМ.

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија