• Version
  • Download 52
  • File Size 631.79 KB
  • Create Date мај 6, 2018
Преглед на сите програми и инструменти на Европската унија наменети за поддршка на малите и средни претпријатија на кои можат да аплицираат и МСП од Република Македонија. Прегледот е изработен во рамки на Европскиот информативен и иновативен центар во Македонија и издаден од страна на Универзитетот Св. Кирил и Методиј.

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија