[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 9
  • File Size 1.13 MB
  • File Count 1
  • Create Date јуни 2, 2018
  • Last Updated јули 4, 2018

EIB assessment of financing needs of FYROM

Овој Извештај изработен за потребите на Европската инвестициона банка, претставува дел од серијата за Западен Балкан. Во Извештајот се дава оценка на финансиските потреби на фирмите од Република Македонија и се идентификуваат пазарните пропусти кои имаат ограничувачко влијание за МСП до полесен пристап до финансии.

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија