[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 11
  • File Size 402.44 KB
  • File Count 1
  • Create Date мај 6, 2018
  • Last Updated мај 6, 2018

Постојни еколошки мерки за поддршка на МСП од прехранбената индустрија и секторите за производство на градежни материјали

Преглед на легислативата и поддршката наменета за МСП за имплементациј на еколошки стандарди и мерки во Република Македонија. Прегледот е изготвен во рамки на Проектот GREEN финансиран од Европската унија.

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија