[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 5
  • File Size 1.52 MB
  • File Count 1
  • Create Date јули 20, 2018
  • Last Updated јули 20, 2018

Doing Business 2018 - Economy profile Macedonia

Извештај на Светска банка кој го мери напредокот на на полето на реформите на деловното опкружување во Република Македонија. Извештајот и рангирањата даваат можност за индивидуални и компаративни анализи наменети за креаторите на политиките, потенцијалните инвеститори и истражувачите.

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија