[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 3
  • File Size 6.44 MB
  • File Count 1
  • Create Date мај 6, 2018
  • Last Updated мај 6, 2018

Doing Business 2015 Going Beyond Efficiency

Дванаесетти по ред извештај на Светска банка кој го мери напредокот на 185 земји во светот на полето на реформите на деловното опкружување класифицирани во 11 области (индикатори). Извештајот и рангирањата даваат можност за индивидуални и компаративни анализи наменети за креаторите на политиките, потенцијалните инвеститори и истражувачите

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија