ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР „ИЗВОЗНИК„ БРОЈ 1

Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот издаде прв број на електронски информатор, кој претставува ново издание преку кој ќе се информираат компаниите за сите новости и активности кои се поврзани со извозот и ќе вклучува информирање не само за...

White Book 2014, by the Foreign Investment Council in Macedonia

This first edition of the White Book is the most important written product/document of the FIC and will contribute to establishing the FIC as a legitimate representative of foreign investors in Macedonia and the main partner and interlocutor with representatives of...

Cluster Atlas

Republic of Macedonia National Cluster Atlas

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија