Мерка за финансиска поддршка за нови вработувања

Оваа мерка е наменета за Финансиската поддршка за нови вработувања се доделува за нови вработувања на државјани на Република Македонија со полно работно време, Деловен субјект кој ќе исплаќа континуирано месечна нето плата која е најмалку за 50% повисока од...

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија