Проекти

Icon
USAID REG Macedonia Two-pager August 2017
Icon
One pager Microfinance Inclusion and Innovation Project.doc
Icon
One pager MIA
Icon
One pager Factoring project 2017
Icon
One pager BEP 2017
Icon
Economic Growth - Sector Brief February 2018 Final V1
Icon
DREM Project one pager ENG 30.01.2018
Icon
One pager Agriculture DCA 2016
Icon
One pager PBBR 2016

  Icon
  Launch of INV Round 4 and TA Round 20

   Новости

   ФИТР објави нови јавни повици
   ФИТР објави нови јавни повици
   Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
   Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
   Најнови вести за бизнис опкружување
   Најнови вести за бизнис опкружување
   Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
   Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
   Објавена КИП програма
   Објавена КИП програма
   Објавен повикот за IPA cross border
   Објавен повикот за IPA cross border
   Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
   Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
   previous arrow
   next arrow

   Events in јуни 2022

   понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
   мај 30, 2022 мај 31, 2022 јуни 1, 2022 јуни 2, 2022 јуни 3, 2022 јуни 4, 2022 јуни 5, 2022
   јуни 6, 2022 јуни 7, 2022 јуни 8, 2022 јуни 9, 2022 јуни 10, 2022 јуни 11, 2022 јуни 12, 2022
   јуни 13, 2022 јуни 14, 2022 јуни 15, 2022 јуни 16, 2022 јуни 17, 2022 јуни 18, 2022 јуни 19, 2022
   јуни 20, 2022 јуни 21, 2022 јуни 22, 2022 јуни 23, 2022 јуни 24, 2022 јуни 25, 2022 јуни 26, 2022
   јуни 27, 2022 јуни 28, 2022 јуни 29, 2022 јуни 30, 2022 јули 1, 2022 јули 2, 2022 јули 3, 2022

   Конкурентност.мк

   Поддржано од

   Битни Страници

   • Поддршка
   • Услуги
   • Контактирајте не

   Контактирајте не

   industry@economy.gov.mk

   Јуриј Гагарин 15
   1000 Скопје Р. Македонија