Новости

ФИТР објави нови јавни повици
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Најнови вести за бизнис опкружување
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Објавена КИП програма
Објавен повикот за IPA cross border
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
previous arrow
next arrow
Slider
јуни 2019
понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
мај 27, 2019 мај 28, 2019 мај 29, 2019 мај 30, 2019 мај 31, 2019 јуни 1, 2019 јуни 2, 2019
јуни 3, 2019 јуни 4, 2019 јуни 5, 2019 јуни 6, 2019 јуни 7, 2019 јуни 8, 2019 јуни 9, 2019
јуни 10, 2019 јуни 11, 2019 јуни 12, 2019 јуни 13, 2019 јуни 14, 2019 јуни 15, 2019 јуни 16, 2019
јуни 17, 2019 јуни 18, 2019 јуни 19, 2019 јуни 20, 2019 јуни 21, 2019 јуни 22, 2019 јуни 23, 2019
јуни 24, 2019 јуни 25, 2019 јуни 26, 2019 јуни 27, 2019 јуни 28, 2019 јуни 29, 2019 јуни 30, 2019

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија