Анализи

Новости

ФИТР објави нови јавни повици
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Најнови вести за бизнис опкружување
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Објавена КИП програма
Објавен повикот за IPA cross border
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
previous arrow
next arrow
Slider
јули 2020
понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
јуни 29, 2020 јуни 30, 2020 јули 1, 2020 јули 2, 2020 јули 3, 2020 јули 4, 2020 јули 5, 2020
јули 6, 2020 јули 7, 2020 јули 8, 2020 јули 9, 2020 јули 10, 2020 јули 11, 2020 јули 12, 2020
јули 13, 2020 јули 14, 2020 јули 15, 2020 јули 16, 2020 јули 17, 2020 јули 18, 2020 јули 19, 2020
јули 20, 2020 јули 21, 2020 јули 22, 2020 јули 23, 2020 јули 24, 2020 јули 25, 2020 јули 26, 2020
јули 27, 2020 јули 28, 2020 јули 29, 2020 јули 30, 2020 јули 31, 2020 август 1, 2020 август 2, 2020

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија