Анализи

Новости

ФИТР објави нови јавни повици
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Најнови вести за бизнис опкружување
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Објавена КИП програма
Објавен повикот за IPA cross border
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
previous arrow
next arrow
Slider
септември 2019
понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
август 26, 2019 август 27, 2019 август 28, 2019 август 29, 2019 август 30, 2019 август 31, 2019 септември 1, 2019
септември 2, 2019 септември 3, 2019 септември 4, 2019 септември 5, 2019 септември 6, 2019 септември 7, 2019 септември 8, 2019
септември 9, 2019 септември 10, 2019 септември 11, 2019 септември 12, 2019 септември 13, 2019 септември 14, 2019 септември 15, 2019
септември 16, 2019 септември 17, 2019 септември 18, 2019 септември 19, 2019 септември 20, 2019 септември 21, 2019 септември 22, 2019
септември 23, 2019 септември 24, 2019 септември 25, 2019 септември 26, 2019 септември 27, 2019 септември 28, 2019 септември 29, 2019
септември 30, 2019 октомври 1, 2019 октомври 2, 2019 октомври 3, 2019 октомври 4, 2019 октомври 5, 2019 октомври 6, 2019

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија