Активни повици за Финансиска и нефинансиска поддршка

Новости

ФИТР објави нови јавни повици
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Најнови вести за бизнис опкружување
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Објавена КИП програма
Објавен повикот за IPA cross border
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
previous arrow
next arrow
Slider
јули 2019
понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
јули 1, 2019 јули 2, 2019 јули 3, 2019 јули 4, 2019 јули 5, 2019 јули 6, 2019 јули 7, 2019
јули 8, 2019 јули 9, 2019 јули 10, 2019 јули 11, 2019 јули 12, 2019 јули 13, 2019 јули 14, 2019
јули 15, 2019 јули 16, 2019 јули 17, 2019 јули 18, 2019 јули 19, 2019 јули 20, 2019 јули 21, 2019
јули 22, 2019 јули 23, 2019 јули 24, 2019 јули 25, 2019 јули 26, 2019 јули 27, 2019 јули 28, 2019
јули 29, 2019 јули 30, 2019 јули 31, 2019 август 1, 2019 август 2, 2019 август 3, 2019 август 4, 2019

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија