Објавена е нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР.

Линк: https://web-sme-csp.com/republic-north-macedonia/en/

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија