Објавена е нова можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка

Линк: www.ebrd.com и  https://web-sme-csp.com/republic-north-macedonia/en/

Брошура: https://web-sme-csp.com/republic-north-macedonia/wp-content/uploads/sites/5/2019/03/Brochure-N-Macedonia-MK-F-20190328.pdf

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија