Драфт индустриската политика е ставена на јавна расправа.

Повеќе информации може да добиете на следниот линк:

Индустриска стратегија

 

 

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија