Усвоен е Законот за финансиска поддршка на инвестиции.

За повеќе информации, кликнете на следниот линк

 

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија