Страната е поддржана од

Новости

ФИТР објави нови јавни повици
ФИТР објави нови јавни повици
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Можност за финасирање проекти за енергетска ефикасност преку кредитна линија на ЕБОР преку Охридска, Комерцијална и Шпаркасе банка
Најнови вести за бизнис опкружување
Најнови вести за бизнис опкружување
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Нова можност за пристап до финансии за малите и средни претпријатија преку ЕБОР
Објавена КИП програма
Објавена КИП програма
Објавен повикот за IPA cross border
Објавен повикот за IPA cross border
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
Промоција на две нови брошури за иновации и финансирање
previous arrow
next arrow

Events in октомври 2022

понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
септември 26, 2022 септември 27, 2022 септември 28, 2022 септември 29, 2022 септември 30, 2022 октомври 1, 2022 октомври 2, 2022
октомври 3, 2022 октомври 4, 2022 октомври 5, 2022 октомври 6, 2022 октомври 7, 2022 октомври 8, 2022 октомври 9, 2022
октомври 10, 2022 октомври 11, 2022 октомври 12, 2022 октомври 13, 2022 октомври 14, 2022 октомври 15, 2022 октомври 16, 2022
октомври 17, 2022 октомври 18, 2022 октомври 19, 2022 октомври 20, 2022 октомври 21, 2022 октомври 22, 2022 октомври 23, 2022
октомври 24, 2022 октомври 25, 2022 октомври 26, 2022 октомври 27, 2022 октомври 28, 2022 октомври 29, 2022 октомври 30, 2022
октомври 31, 2022 ноември 1, 2022 ноември 2, 2022 ноември 3, 2022 ноември 4, 2022 ноември 5, 2022 ноември 6, 2022

Конкурентност.мк

Поддржано од

Битни Страници

  • Поддршка
  • Услуги
  • Контактирајте не

Контактирајте не

industry@economy.gov.mk

Јуриј Гагарин 15
1000 Скопје Р. Македонија